Informatie voor bezoekers 2020

 

Gelukkig zijn we dit jaar weer in staat om een Muziekfestival neer te zetten met zeer aantrekkelijke concerten voor jong en oud. Door de beperkingen die gelden voor evenementen zijn de vele optredens door amateurmusici niet mogelijk, maar we hebben wel: het kinderconcert op een nieuwe locatie, het prachtige Maitland theater op Landgoed de Horst en het inmiddels traditionele concert in de Grote Kerk met het OttoMani Strijkkwartet en Bas Verheijden. Op zondag kun je langs de fietsroute van Open Monumenten Dagen op 3 locaties genieten van de concertcarrousel.
Let op: we vragen je voor alle concerten vooraf te reserveren via www.muziekfestival-uh.nl

Het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. In verband met de Covid-19 maatregelen (‘corona’) is het programma aangepast. De viering van het eerste lustrum zal plaatsvinden in 2021.

Voor het welzijn van bezoekers, musici en medewerkers hanteren we de veiligheidsmaatregelen vanuit de rijksoverheid en het RIVM. Volg ter plekke de aangegeven gedragsregels op en de aanwijzingen van de medewerkers bij elke locatie.

Vind meer details door op bovenstaande menu-items te klikken.