Informatie voor bezoekers 2020

image_pdfimage_print

Het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. Tijdens de Open Monumenten Dagen in het weekend van  zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 op diverse locaties in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zal weer veel mooie muziek klinken.

Tijdens het festival kunt u een aantal bijzondere concerten bezoeken: Een professioneel concert, een kinderconcert, een openbare ensemble-les en talloze optredens van enthousiaste amateurmusici.
Het festival werkt nauw samen met het comité Open Monumenten Driebergen. Dit betekent dat er mooie klanken te horen zijn op tien tot vijftien  monumentale locaties die op zich al de moeite waard zijn om te bezichtigen.

Muziek in Monumenten. Het één vormt meerwaarde voor het ander. De toegang is bijna altijd gratis. Uiteraard is het mogelijk om voor, tijdens of na een concert of uitvoering een bijdrage over te maken aan de Stichting Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug.
Kijk hiervoor op de pagina Giften van deze website of klik hier.

De stichting heeft de Anbi-status (zie elders op deze site).

Op deze website (www.muziekfestival-uh.nl) komt de komende weken steeds meer informatie over de invulling van het programma.