Gezocht: gastvrouwen/gastheren 2020

image_pdfimage_print

Muziekfestival UH 2020 zoekt gastvrouwen en/of  gastheren

De Stichting Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug (SMUH) organiseert het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug 2020 op zaterdag 12 en zondag 13 september 2020, samenvallend met de Open Monumentendagen 2020. De organisatie is in samenwerking met Open Monumentendagen Driebergen (OMD). Er zal gemusiceerd worden in de opengestelde monumenten door diverse musici, orkesten, ensembles, koren etc.

De organisatie is op dit moment in overleg met veel ensembles, zangers en musici, over wie, wanneer, wat gaat uitvoeren.

Er is dan behoefte aan vrijwilligers die willen dienst doen als gastvrouw of gastheer tijdens het Muziekfestival. Er wordt gemusiceerd in ca. 15 locaties op twee dagen, waardoor in totaal ongeveer 25 gastheren/gastvrouwen steeds ca. drie uur beschikbaar zullen zijn. De taak van de gastheer/gastvrouw bestaat uit aanwezig zijn voor de ontvangst van de musici, het wegwijs maken wat betreft instrumenten uitpakken, jassen enz. opbergen, aanwijzen waar ze kunnen inspelen/inzingen, waar ze optreden, zorgen voor water e.d. Verder kan de gastvrouw/gastheer waar nodig aanspreekpunt zijn voor het publiek, en in overleg eventueel kort aankondigen dat er gespeeld gaat worden.

Als je belangstelling hebt om als gastvrouw of gastheer aan dit festival mee werken laat dit aan weten door een email te sturen aan bestuur@muziekfestival-uh.nl.  Schrijf er ook in wanneer je beschikbaar bent. Je krijgt na enige tijdig dan informatie over de verdere details.

Het precieze programma is nog niet vastgesteld, maar het bestaat naast enkele concerten voor beroepsmusici, vnl. uit twee tijdsblokken waar amateur-ensembles optreden op diverse locaties :

Zaterdag 12 september 2020,  13.30u – 16.30u

Zondag 13 september 2020,   13.30u – 15.30u

Deze programmablokken worden verdeeld over ca 15 locaties in Driebergen en andere plaatsen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Niet alle locaties zijn beide dagen open, waardoor er ca. 25 gastvrouw/gastheer-blokken van ca. drie uur ingevuld dienen te worden.