Informatie voor musici

image_pdfimage_print
In verband met het COVID-19 virus komt onderstaande informatie te vervallen!
Klik op deze link of ga naar de Home pagina van de site voor actuele informatie over Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug 2020

In 2020 biedt het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug in 2020 voor de vijfde keer aan musici, van amateur tot semi-professioneel, de gelegenheid op te treden tijdens de Open Monumenten Dagen.
Het festival biedt allereerst een podium voor amateurmusici en zangers uit onze gemeente, maar er is ook plek voor musici van buiten de Utrechtse Heuvelrug.

Trefwoorden zijn:

Musiceren in een monument,   Klassieke muziek,  Gevorderde amateurs,  Korte concerten,  Jong talent

Het thema van de Open Monumenten Dagen 2020 is ‘Leermonumenten’

Data

Het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug 2020 vindt plaats tijdens de Open Monumenten Dagen in het weekend van 12 en 13 september.

Het exacte programma wordt later bekend gemaakt. De website wordt regelmatig bijgewerkt.

Meedoen

Geef je zo snel mogelijk op om mee te doen! Ook als je nog niet helemaal zeker bent van wat je wil gaan spelen. De muziek wijzigen kan nog tot een nader te bepalen datum.

Ensemble-les

In dit lustrumjaar zal de coaching bestaan uit een openbare ensemble-les in de ochtend van zaterdag 12 september door een professionele musicus.

Speelniveau

De organisatie van het Muziekfestival 2020 gaat er van uit dat deelnemers ten minste een niveau hebben van goede beginner (niveau2) tot gemiddeld (niveau3) zoals dat wordt omschreven door bureau Huismuziek op hun website: https://www.huismuziek.nl/?id=158

Je kunt het formulier online invullen.
Aanmeldingsformulier 2020

Je kunt ook het aanmeldingsformulier downloaden en terugsturen.   http://muziekfestival-uh.nl/aanmeldingsformulier

Strijkers, houtblazers, koperblazers, pianisten en zangers laat je horen!